Bigastre

Bigastre


En el cor de la Vega Baixa, a la província d’Alacant, es troba Bigastre, una localitat entorn als 7.000 habitants caracteritzada i preocupada a aspirar i consolidar un desenvolupament sostenible que assegure la qualitat de vida i protecció dels valors mediambientals de la localitat i la seua ciutadania. Bigastre, amb 4,1 quilòmetres quadrats de terme municipal, es troba perfectament comunicada amb ciutats com Alacant, Múrcia i Orihuela, així com amb ciutats costaneres com Torrevieja o Guardamar del Segura a través de carreteres autonòmiques i autovies.

Bigastre ha aconseguit unificar el creixement del municipi amb el respecte al medi ambient i la qualitat de vida dels seus habitants. Un estil de vida pròxim i segur, amb serveis sanitaris, educatius, culturals, comercials i d’oci, a més, la seua Horta Tradicional, els seus paratges naturals, el seu nucli urbà, les seues tradicions, la seua gastronomia i la seua gent, fan de Bigastre un lloc immillorable per a viure i gaudir.

Les places i els carrers empinats i estrets del municipi de Bigastre conviden a fer un recorregut urbà, detenint-se en el seu cèntric carrer per a vianants de la Puríssima, pulmó de l’activitat comercial de la localitat, passant pel Parc Municipal remodelat, on el passejant pot aturar-se i gaudir de la vegetació i frescor, i els xiquets poden divertir-se amb el parc infantil.