Salutació del president | Federación de Campings Comunidad Valenciana
imagen-5

Salutació del president


president

Com a president de la Federació de Càmpings de la Comunitat Valenciana, és un plaer donar la benvinguda a tots els socis, navegants i amics que visiten la nostra web, on trobaran tota la informació relativa a la Federació.

La Federació de Càmpings de la Comunitat Valenciana està dirigida tant als qui desitgen gaudir de les seues vacances en els millors càmpings de la Comunitat com a tots els socis que fan possible que hui siguem ací. El nostre interés principal és promoure les vacancesa través dels diferents càmpings que podem trobarde llarg a llarg del nostre territori,així com garantir unes vacances de qualitat mitjançant les garanties que ofereixen els nostres càmpingsamb el suport de la Federació i de les institucions públiques.

Per a això, celebrem anualment una assemblea general en la qual participen tots els càmpings federats per a avaluar i continuar avançant, de manera que estiguem sempre en l’avantguarda i en un constant cicle de treball que ens ajude a aconseguir els nostres objectius. En aquesta web trobareu informació mésdetallada sobre el nostre funcionament, organització, així com l’oferta de càmpings de qualitat disponibles a la Comunitat Valenciana.

Els presidents de les tres províncies, juntament amb la Secretaria Tècnica de la Federació, són en bona part els responsables de l’alt nivell de professionalitat de la nostra associació i de les diverses actuacions que desenvolupem al llarg de l’any. Mostra d’això és aquesta nova pàgina web, que pretenem quesiga d’utilitat i una eina online així com un canal més de comunicació per a arribar tant als càmpings com als campistes amb l’objectiu d’oferir sempre el millor servei possible.

La consecució de tots aquests objectius només és possible amb la col•laboració dels socis, que constitueixen el nostre principal capital actiu. Encara que la Federació té un nombre elevat de socis, animem a tots els càmpings del nostre territori a visitar el nostre portal perquè ens coneguen i consideren la possibilitat d’afiliar-se a la nostra associació. On podran establir vincles amb els millors càmpings del sector, participar en les activitats que es realitzen i desenvolupar altres propostes en col•laboració amb la resta de socis.

Estem segurs que l’elevat nivell de professionalitat i qualitat dels serveis de la Federació es fonamenta, entre altres raons, en l’afany col•laborador i l’esperit dialogant dels seus socis. D’acord amb aquest tarannà de diàleg, des de la Junta Directiva, que tinc l’honor de presidir, volem mantindre un intercanvi constant amb els socis, i desitgem dirigir totes les nostres iniciatives a treballar per elevar més, si és possible, el prestigi de la nostra Federació.

Restem, doncs, a la disposició tant dels nostres socis com dels visitants a aquest portal per a atendre quantes consultes ens facen arribar, així com per a rebre qualsevol suggeriment o observació que desitgen transmetre’ns.

Atentament,

Pepe Frasquet Vidal